Trending »
aurore boreale 4

Wallpaper cu aurore, luminile nordului

on februarie 9 | in wallpaper | by | with No Comments

La latitudini nordice, efectul este cunoscut sub numele de aurore boreale (sau luminile nordului), au fost numite astfel dupa zeita romana a zorilor, Aurora, iar al doielea nume vine de la numele grecesc pentru vântul din nord, Boreu, dat de Pierre Gassendi în 1621.
Aurorele pot fi vazute în apropiere polului magnetic ilumineaza orizontul ca o stralucire verzuie sau, uneori, un rosu slab.Aurorele boreale apar mai ales în apropierea echinoctiilor. Luminile nordice au avut o serie de nume de-a lungul istoriei. Indieni numesc acest fenomen ”Dansul Spiritelor”. În Europa, în Evul Mediu, aurorele au fost considerate de obicei un semn de la Dumnezeu.

Advertisment

AURORE
La latitudini
Pentru a le salva pe calculator trebuie sa dati clic pe ele ,va deschide o pagina in care va arata wallpaperul sub el apasati pe Enlarge Wallpapr si in functie de ce monitor aveti , o sa va optimizeze imaginea pentru incadrarea cat mai buna pe monitor dati clic dreapta si salvati pe calculatorul vostru.

Sper sa va placa mai avem si alte wallpapere in sectiunea de Wallpaper din meniu.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Ce este jusched.exe si de ce este pornit : Procese Windows

Te-ai uitat vreodata in Task Manager si te-ai mirat ce cauta procesul jusched.exe acolo si daca il pot opri, atunci...

Închide