The Elder Scrolls: Skyrim – mod-uri pentru fanatici(ca mine)

0
2

Pe data de 11.11.2011 s-a lansat Skyrim partea a cincea din mult iubita franciza open-world The Elder Scrolls care a innebunit lumea prin magia si atmosfera lui. O scurta descriere la ceea ce te asteapta in lumea nordului – Skyrim.

Regele Skyrim a fost omorât și imperiul Tamriel e în pericol. Se formeazã alianțe și se stabilește cine va ajunge pe tron. Dragonii se întorc și e nevoie de eroul din profeții – Dragonborn.Skyrim reimagineazã lumea fanteziei – Ai la dispoziție o lume open-world plinã de fantezie, pe care o poți explora în cãutarea adevãrului și a aventurii.Trãiește o altã viațã, într-o altã lume – Alege orice tip de personaj vrei și ai un grad foarte mare de alegeri pe care le poți face.

Foarte multi iubitori de RPG(fps/3rd person, pentru ca e un hybrid daca vrei)il joaca si in acest moment datorita multimei misiunilor secundare care daca ne luam dupa creatorul jocului Todd Howard, poate avea misiuni infinite, asta da joc care cred ca isi merita toti banuti. Din punct de vedere grafic nu straluceste(daca e sa comparam cu Crysis),are cateva efecte frumoase si are un stil aparte care face lumea Skyrim foarte frumoasa dar gameplay-ul este cel mai tare punct al lui. Pana acum TES5 a luat numai note foarte mari, si fiind primul joc din Vest care a luat nota 40 din partea mult cunoscutei reviste japoneze Famitsu

Dar pentru cei care doresc un plus la toate capitolele din joc,cand zic toate capitolele zic chiar toate capitolele,avem mod-uri de reconstruire a peisajelor pana la animatii si fix-uri pentru diferite misiuni,de aceea recomand Skyrim Nexus, unde aveti la dispozitie o gramada de mod-uri pentru acest minunat joc.

Recomand  Serious HD Retexture Landscape Skyrim care imbunatateste texturile din joc,de la zapada,la iarba si pana la nisip, ce va adauga un nivel mai mare din punct de vedere grafic si o nota aparte la detalii.

Acolo pe site, aveti la dispozitie o gramada de mod-uri care cu siguranta va va incanta si mai mult in orele pierdute pe meleagurile Skyrim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here