The Darkness 2 – Cerinte sistem – Demo


De curand s-a lansat demo-ul pentru mult asteptatul joc The Darkness 2 precum si cerintele minime de jucare a demo-ului cat si a variantei finale si numai bine sa dai peste aceasta stire, doar aici la noi pe 1001tutoriale.ro

The Darkness 2 este continuarea jocului original The Darkness, care a aparut in 2007 doar pentru platformele Xbox 360 si PS3, The Darkness 2 urmareste povestea eroului Jackie Estacado. Desi fusese programat sa fie lansat pe piata in data de 10 iulie, apoi fiind amanat pana pe 4 octombrie, o noua amanare a impins la lansarea oficiala a jocului pe piata abia in luna februarie a anului viitor. Jocul este dezvoltat de Digital Extremes si publicat de 2K Games, fiind creat de Paul Jenkins. Partea a doua va avea continuarea de care are nevoie fiinda

The Darkness 2 se va asemana foarte mult cu primul joc in ceea ce priveste stilul de joc si al gameplay-ului pana la o masura. Aceea masura este noua tactica denumita „quad wielding” care va fi  disponibila inca de la inceput, adica vei putea macelari fie prin tentacule, fie prin impuscare sau de ce nu prin amandoua adica tentacule si impuscaturi. Aceasta permite jucatorului si implicit personajului jucat de el, Jackie Estacado, sa isi foloseasca atat puterile supranaturale cat si armele de foc in acelasi timp. Se va pune mai mult accentul pe Darklings, in prim plan fiind un anumit Darkling care va avea o importanta deosebita in desfasurarea actiunii jocului. Acesta va putea folosi obiectele din jurul sau in atacuri. Spre exemplu, va putea folosi burghiul pentru a ataca si tortura inamicii jucatorului si va putea folosi arme de foc standard precum pistoalele pentru a ataca si ameninta dusmanii eroului. Jackie poate folosi elemente ale mediului inconjurator spre avantajul sau. Astfel, el poate utiliza portiere pe post de scuturi si parcometre pentru a-si injunghia adversarii. Spre deosebire de primul joc, acum Jackie poate sa isi foloseasca armele si puterea Intunericului (the Darkness) si in locuri publice.

Texturile din jocul The Darkness 2 sunt mai compatibile cu stilul benzilor desenate pentru ca au fost create prin intermediul tehnicii de umbrire(shading) in stilul benzilor desenate asemanatoare scenelor din Sly Cooper sau cunoscutul joc XIII. Acest stil a fost posibil datorita pictarii manuale a obiectelor jocului de catre artisti din domeniu, spre deosebire de folosirea metodelor digitale in crearea stilului specific benzilor desenate. Jackie poate sa isi foloseasca armele demonice pentru a aplica lovituri finale, in timp ce jucatorul poate nimici adversari prin sfasierea acestora in doua. Darklingul poate folosi si el atacuri speciale precum urinarea inamicilor cu acid.

Va putea fi jucat pe platforme PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Cerinte Sistem rulare joc:
Minime:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
Memory: 1.5GB RAM
Hard Disk Space: 10GB
Video Card: 256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound: DirectX Compatible
Additional: Requires installation of Visual C++ 2008 Redistributable, DirectX and nVidia PhysX version 9.11.1107 (included with download)

Recomandate:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 10GB
Video Card: 512+ MB NVIDIA GeForce 9800 GTX
Sound: DirectX Compatible
Additional: Requires installation of Visual C++ 2008 Redistributable, DirectX and nVidia PhysX version 9.11.1107 (included with download)

Mai jos va pun la dispozitie un video privind comparatia partii a doua fata a de prima din punct de vedere al graficii si stilului de joc ales. Dupa voi care vi se pare cel mai bun stil care ii se potriveste?

Demo-ul il puteti downloada prin clientul Steam, daca nu aveti cont sa va faceti, dupa ce v-ati logat intrati la sectiunea DEMO unde va aparea primul in frunte, daca nu il vedeti pe prima pagina scrieti in casuta de search “The Darkness” si va aparea in rezultate si nu va ramane decat sa il instalati 🙂 Happy Hunting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa ajutatoare: dli.ro

Previous Hai sa ne jucam - League of Legends - Gratuit
Next 6 alternative la Megaupload

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *