Acasa / ETC / Testeaza Viteza pe Mobil

Testeaza Viteza pe Mobil

ANCOM la cererea internautilor a lansat un serviciu prin care poti sa-ti verifici viteza de internet atat pe reteaua mobila cat si pe WI-FI. Acest serviciu se numeste NETOGRAF si este practic un site web simplu si intuitiv.

Masurarea parametrilor de calitate ai serviciilor de acces la internet nu necesita crearea unui cont de utilizator. Insa daca doriti sa va creati un cont, aplicatia va pune la dispozitie o serie de functii suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a va grupa masuratorile pe ”conturi de internet” si de a dispune de grafice si tabele cu valorile istorice ale testelor efectuate. Odata accesat, acesta va detecta automat in unele cazuri ISP-ul (Furnizorul de servicii) dar si localitatea, voi trebuie sa mai selectati daca sunteti pe wi-fi, daca sunteti in interiorul unei incaperi si daca sunteti client de cartela prepay sau abonament. Dupa rularea testului, in rezultate veti gasii viteza maxima de descarcare, viteza maxima de incarcare dar si alte detalii cum ar fi latenta..

Testul se poate efectua din orice browser internet: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, atat de pe echipamente fixe (desktop, laptop), cat si de pe echipamente mobile (telefoane mobile, tablete).

Testeaza-ti viteza pe www.netograf.ro

Mai jos aveti cateva Screenshot-uri

netograf 1 netograf 2 netograf 3

Comments

comments

Despre Razvan4U

Vezi si

galaxy-s31

Coduri secrete Samsung Galaxy S3

Daca doriti mai mult de la telefonul vostru si doriti sa aflati mai multe de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *