Trending »
1154

Protejati-va de linkuri infectate si de profile spam pe FaceBook : Tutorial Facebook

on ianuarie 31 | in Facebook | by | with No Comments

Toata lumea se teme sa apese accidental pe link-uri virusate cand navigheaza pe Internet. Siturile de retelele sociale sunt ideale sa fie raspandite asemenea link-uri pentru ca sunt postate de prieteni. Dar nu stim ca acesti prieteni sunt asa cunoscatori in calculatoare si realizeaza daca te expun la un asemenea link infectat.

Advertisment

BitDefender a creat o aplicatie de Facebook care ne apara de aceste link-uri infectate si verifica chiar si setarile de profil a voastre si va spune care din setari va expun informatii private.

Intrati pe pagina aplicatiei AICI. Pe pagina principala aveti un buton Okidokie! Let’s See the App, apasati click pe el.

O sa va ceara sa aprobati ca aplicatia sa foloseasca datele voastre de Facebokk. Apasati allow.

Mergeti pe pagina pricipala, si apasati BitDefender Safego dinmeniu chiar sub poza de profil.Daca BitDefender nu este in aceea lista click pe Apps si ar trebui sa fie in accea lista.

Aplicatia va verifica postarile pe perete si setarile de intimitate si face sugestii. Butonul din dreapta a aplicatii face acest lucru cu profilul. Daca nu sunteti sigur de rezultat si credeti ca este necara o a doua scanare puteti face dand click pe double check.

In urmatoarele casute va arata rezultatele scanari si cat de protejat va este contul de ochii curiosilor.

In casuta Privacy puteti apasa pe lacatul din partea dreapta jos de unde va puteti adjusta protectia in functie de rezultatele afisate.

Mai sunt trei butoane de setari. Primul Scan My Inbox, nu este disponibil. Celelalte 2 va publica pe Wall daca a fost gasita vreo amenintare. implicit aceste optiuni sunt pe Off. Le puteti porni punant butonul pe On daca va plac.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1591
Cum sa identificam ce font foloseste un site web cu Chrome

Puteţi identifica fonturile utilizate în imagini cu ajutorul unor site-uri ca MyFont dar, dacă vă place aspectul unei pagini web...

Închide