Protejati cu parola orice director sau fisier din Windows .Program Gratis Lockbox : Tutorial

0
1

Este necesar cateodata sa păstram unele fişiere cu caracter personal  departe de privirile curioase. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care un calculator este partajat cu alte persoane.

Cele mai recente sisteme de operare au făcut extrem de uşor de accesat şi căuta date pe calculator. În acest caz, o parolă care sa protejeje dosarelor si fisierele care au date  private are sens.

Există multe programe de protecţie cu parolă a dosarelor si fisierelor , dar nu toate dintre ele sunt destul de eficiente. Programul poate ascunde dosarul de ochii utilizatorilor, dar  apare în rezultatele de căutare Windows.

Lockbox meu este un utilitar foarte folositor care protejează eficient cu parola dosarulsi fisierele , menţinându-le ascunse din sistem şi cereri de cautare, ele rămân ascunse chiar în cazul în care computerul este pornit în SafeMode.

Odată ce aţi download (link-ul din jos-ul pagini) lockbox porniti procesul de instalare, va trebui să oferiti câteva detalii şi sa bifati câteva opţiuni care le doriti.

Pe primul ecran de configurare  Lockbox vă solicită să specificaţi o parolă şi o sugestie pentru parolă.

protejare fisiereOdată ce aţi furniza aceste informaţii, faceţi clic pe Next, în urmatoarea fereastra programul vă solicită să specificaţi folderul în care o sa pastreze datele private si protejate cu parola.

protejare prin parolă .După ce selectaţi locaţia folderului şi faceţi clic pe Next, vă oferă opţiunea de a adauga la meniu de click dreapta selectia “Protejaţi cu lockbox” .

protejeaja fisiere

daca bifati optiune atunci can apasati clic-dreapta va afişa opţiunea de a proteja orice folder folosind Lockbox mele in felul urmator :

Din moment ce versiunea gratuita vă permite să protejaţi prin parolă un singur dosar,sfatul nostru ar fi  să vă păstraţi această opţiune nebifată.

Acum ca l-am instalat haideţi să vedem cum funcţionează.

Il porniti din mediul start LockBox.Prima dată când îl rulaţi, acesta va fi să introduceţi  parola pentru program.

Odata ce ati introdus parola corect acesta porneste si se pune in Taskbar-ul din dreapta si va anunta ca fisierul blocat prin parola este acuma deschis pentru vizualizare.

Aveţi posibilitatea să faceţi dublu clic sau clic dreapta pe pictograma  pentru a accesa tabloul de optiuni al Lockbox.

Puteţi schimba setari diverse cum ar fi, auto atunci când sistemul de blocare foldere hibernează, puteti schimba locaţia folderului protejat sau a schimba aspectul ferestrei programului prin schimbarea temei şi de a schimba tastelor de comenzi rapide pentru program.

Puteţi schimba, de asemenea, modul în Lockbox My ne arata notificarile,schimba parola sau a verificare actualizărilor de program.

[notice type=download]Download versiune gratis LockBox[/notice]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here