Trending »
Related »
images

Mass Effect 2 – Texturi optimizate sau ultra pentru caractere

on ianuarie 24 | in Games | by | with No Comments

Cum Mass Effect 3 se apropie incet, si altii, precum eu am dori sa reincepem Mass Effect 2 pentru reimprospatarea memoriei,privind caracterele, intriga, alegerile facute ceea ce va duce la deschiderea povestii din Mass Effect 3, pentru ca asa cum stiti orice alegere privind caracterele si unele misiuni vor avea repercursiuni in partea a treia, mai amplu ca in 2. Si acum… de ce sa nu incepem inca odata ME2 cu texturi mai imbunatatite pentru caracterele din joc?

Advertisment

Pe pagina celor de la BioWare Social, am dat peste niste mod-uri care cresc rezolutia texturilor(pana 4096×4096 pixeli) personajelor din joc, cum ar fi pielea/echipamentul lui Garrus, tatuajele/imbracamintea lui Jack care arata mai definite, fata lui Tali` cat si echipamentul,carapacea/imbracamintea lui Grunt care devin mai clare s.a.m.d.p. Mai jos va pun la dispozitie cateva poze pentru a vedea diferenta, cum va arata in joc si niste poze dintre versiunea Vanilla si versiunea Ultra.

Aici aveti o comparatie intre GarrusVanilla” si Garrus “Ultra

Iar aici aveti o comparatie la caracterul Tali’Zorah aka Tali’ intre varianta “Vanilla” si “Ultra

Intrati aici pe BioWare Social unde puteti alege intre 2 pachete: Ultra sau Optimizate, cele din urma au un balans intre timpul necesar incarcarii texturilor undeva pana la 5 minute de aspteptare si are si detaliile necesare sa arete mai bine decat varianta originala, pe cand pachetul de texturi Ultra, incarcarea jocului dureaza undeva pana intre 12-15 minute (cam mult vere nu?), dar arata foarte bine si foarte vizibil fata de varianta originala. Acum depinde de dumneavoastra cat doriti sa asteptati incarcarea jocului, probabil pe Ultra va pregatiti si o cafea intre-timp :-)

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe acel site de mai sus unde puteti alege cum am zis intre texturi optimizate sau ultra, dar va mai trebuie si acest program numit TexMod care il puteti downloada de aici TexMod 0.9b. Acum ca ati luat pachetul de texturi dorit de dumneavoastra si programul TexMod tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati acesti pasi:

1. Extrageti Texmod intr-un fisier(folder) separat pe hard-disk-ul dumneavoastra. (ex: C:\Program Files\Texmod)

2. Creati un sub-folder inauntrul folderului Texmod numit “Modifications”. (sau orice alt nume doriti pentru o mai buna organizare)

3. Pentru a salva timp pe viitor, creati un shortcut la Texmod’s .exe pe desktop-ul dumneavoastra.

4. Deschideti Texmod, si selectati folderul din partea stanga a interfatei. Cand se deschide, selectati masseffect2.exe pentru Mass Effect 2. Facand asta, Texmod inlocuieste texturile in ME2 prin doar pornirea executabilului.

5. Pentru a incarca cateva mod-uri (sau numai unul), selectati Texmod pe tabul “Package Mode” si selectati fisierele puse in “Modifications” (sau numele ales de dumneavoastra) si au fost selectate bine daca in partea stanga scrie ceva de genu “Created by…”

6. Selectati mod-urile dorite si apasati “Open.”

7. Apasati “Run” si sunteti gata de actiune!

PS: Aceste mod-uri merg atat pe varianta clientului Steam cat si pe aceea din magazinele de specialitate.

 

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Cum sa indepartam eroarea de ScanDisk

De multe ori v-a-ti intrebat: " De ce apare aceasta eroare cand fac ScanDisk? Cum scap de aceasta eroare." Alerta...

Închide