Jocuri Steam – Gratis

1
5

Pe acest site SteamGifts se acorda jocuri steam gratis, desigur daca esti norocos si castigi fiindca pe langa tine participa si altii, de regula peste 500+ utilizatori pentru acelasi joc,insa se merita asteptarea . Poti intra in concurs pentru jocuri precum Half-Life 2 + toate episoadele, Duke Nukem Forever, The Elder Scrolls: Skyrim sau chiar toata colectia, Red Faction, etc, mai pe scurt din tot catalogul Steam.

Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa va faceti cont, sa detineti un cont Steam si sa strangeti punctele necesare pentru a putea intra in concursul jocului dorit de dumneavoastra, fiecare concurs(giveaway) are un anumit numar de puncte necesare pentru a putea intra . Desigur ca puteti face si cadouri, jocuri care nu se afla deja in libraria voastra Steam daca asta ati castigat deja prea multe jocuri(care se afla deja in libraria voastra) sau pur si simplu prin generozitate doriti sa intoarceti favoarea comunitatii.

Cum spuneam sunt foarte multi utilizatori care vor intra la orice concurs si sansa de castig e destul de mica, dar asta nu inseamna ca nu puteti castiga, tinand cont ca nu trebuie sa platiti chiar nimic(doar timpul vostru ca sa fiti pe faza la urmatorul giveaway) va puteti trezi ca ati castigat unul dintre jocurile voastre preferate.

1 COMMENT

  1. Multumesc ca mi-ati spus ,am aflat de la voi acum 3 zile si deja am castigat 2 jocuri .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here