Trending »
Related »
images

Jocuri Free-2-Play – Aplicare BETA

on martie 3 | in Games, In curand ... | by | with No Comments

Anul acesta vor aparea destul de multe jocuri de renume Free-2-Play cum ar fi FireFall, Path of Exile, TERA Online, Mechwarrior Online, Tribes: Ascend, Tactical Intervention, Blacklight: Retribution, si Loadout. Acelea sunt doar cateva din o lista mare de jocuri(voi reveni asupra acestei liste intr-o perioada cand voi aflta mai multe despre acele titluri) pentru care nu va trebui sa platesti ca sa le joci si sa ai o distractie al dracului de buna. Deci prin urmare 2012 va fi un an plin de distractie pentru PC datorita acestor jocuri gratuite si nu numai.

Advertisment

Am facut aceasta lista pentru a va da o sansa de a intra in stadiul BETA a jocurilor pentru a va face o idee daca merita investia timpului pentru cand va fi lansat. Mai jos aveti o mica descriere a fiecarui joc cat si linkul spre o sansa de a intra in BETA.

FireFall – Firefall este un team-based shooter,o combinatie de FPS si MMO care te va captiva cu minunata ei lume, poveste si gameplay. Cel mai asteptat joc F2P de mine.

Path of Exile – este un Action Role-Playing Game situat intr-o lume fantastica si sumbra pe nume Wraeclast.

TERA Online – TERA nu este un MMORPG obisnuit pentru ca el incearca sa se remarce prin folosirea tastaturii si mouse-ului intr-o combinatie diferita fata de ce esti obisnuit, recompensa fiind o actiune mai justificata si cu o satisfactie pe masura.

Blacklight: Retribution – un joc FPS cu deblocarii de arme si echipamente pe masura ratiei de killuri atinse, foloseste Unreal Engine 3.

Loadout – este un joc 3RD Person Shooter cu multe parti zburatoare. De ce zic asta? Intrati si o sa vedeti :-)

Tactical Intervention – creatorul jocului Counter-Strike vine cu aceasta interventie tactica si cred ca este de-ajuns sa va spun ca acesta este noul sau proiect, cu siguranta o sa ramaneti cu gura cascata dupa ce o sa vedeti despre ce e vorba.

Tribes: Ascend – este continuarea vechiului Tribes, cu o grafica noua( Unreal Engine 3) si cu un gameplay mai rafinat, cu siguranta va satisface pe multi cu nevoia de un joc in care actiunea se desfasoara rapid.

MechWarrior Online – luptele Mech vor atinge noi cote in acest MMO sustinut de motorul grafic CryEngine 3.

Sper sa aveti sansa de a intra in stadiul BETA al jocului dorit de voi, caci si eu astept cu nerabdare sansa de a intra in FireFall si Tactical Intervention. Voi ce jocuri asteptati ?

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1810
Cum sa apari offline in Facebook : Tutorial Facebook

Continuam seria de tutoriale pentru facebook in care o sa va arat cum sa apareti offline in chat -ul de...

Închide