Jocuri Free-2-Play – Aplicare BETA

0
1

Anul acesta vor aparea destul de multe jocuri de renume Free-2-Play cum ar fi FireFall, Path of Exile, TERA Online, Mechwarrior Online, Tribes: Ascend, Tactical Intervention, Blacklight: Retribution, si Loadout. Acelea sunt doar cateva din o lista mare de jocuri(voi reveni asupra acestei liste intr-o perioada cand voi aflta mai multe despre acele titluri) pentru care nu va trebui sa platesti ca sa le joci si sa ai o distractie al dracului de buna. Deci prin urmare 2012 va fi un an plin de distractie pentru PC datorita acestor jocuri gratuite si nu numai.

Am facut aceasta lista pentru a va da o sansa de a intra in stadiul BETA a jocurilor pentru a va face o idee daca merita investia timpului pentru cand va fi lansat. Mai jos aveti o mica descriere a fiecarui joc cat si linkul spre o sansa de a intra in BETA.

FireFall – Firefall este un team-based shooter,o combinatie de FPS si MMO care te va captiva cu minunata ei lume, poveste si gameplay. Cel mai asteptat joc F2P de mine.

Path of Exile – este un Action Role-Playing Game situat intr-o lume fantastica si sumbra pe nume Wraeclast.

TERA Online – TERA nu este un MMORPG obisnuit pentru ca el incearca sa se remarce prin folosirea tastaturii si mouse-ului intr-o combinatie diferita fata de ce esti obisnuit, recompensa fiind o actiune mai justificata si cu o satisfactie pe masura.

Blacklight: Retribution – un joc FPS cu deblocarii de arme si echipamente pe masura ratiei de killuri atinse, foloseste Unreal Engine 3.

Loadout – este un joc 3RD Person Shooter cu multe parti zburatoare. De ce zic asta? Intrati si o sa vedeti đŸ™‚

Tactical Intervention – creatorul jocului Counter-Strike vine cu aceasta interventie tactica si cred ca este de-ajuns sa va spun ca acesta este noul sau proiect, cu siguranta o sa ramaneti cu gura cascata dupa ce o sa vedeti despre ce e vorba.

Tribes: Ascend – este continuarea vechiului Tribes, cu o grafica noua( Unreal Engine 3) si cu un gameplay mai rafinat, cu siguranta va satisface pe multi cu nevoia de un joc in care actiunea se desfasoara rapid.

MechWarrior Online – luptele Mech vor atinge noi cote in acest MMO sustinut de motorul grafic CryEngine 3.

Sper sa aveti sansa de a intra in stadiul BETA al jocului dorit de voi, caci si eu astept cu nerabdare sansa de a intra in FireFall si Tactical Intervention. Voi ce jocuri asteptati ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here