Trending »
1600

Inscriptionanti date de orice fel pe toate tipurile de discuri optice cu Tiny Burner

on mai 10 | in Aplicatii | by | with No Comments

Tiny Burner este un software portabil pentru incriptionarea de date care suporta o gama larga de tipuri de discuri. Ce face ca acest inscriptor Tiny Burner sa fie diferit si in acelasi timp util este ca suporta o gama larga de formate de discuri inclusiv CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD-R / + R DL, DVD + R / RW, BD-R/RE , BD-R/RE DL, HD-DVD-R/RW şi chiar DVD-RAM.

Advertisment

Cu Tiny Burner, puteti scrie datele pe un CD,DVD si chiar Blu-Ray disc, fara a fi instalat pe calculator. Tiny Burner este o alternativa viabila la multe softuri de scris cd-uri pe bani, cum ar fi Nero, adaugand un avantaj, cel al portabilitatii. Tiny Burner este intradevar asa cum si din nume se poate afla nu este un mancator de resurse, in timpul testarii am vazut o incarcare mica a CPU-ului si memoriei.

Dupa deschidere puteti adauga datele pe care doriti sa le scrieti prin meniul de clic dreapta, puteti aranja datele dupa denumire, marime, tip, data.

Fişierele pot fi adăugate, de asemenea prin Drag & Drop, adica luati de pe ecranul calculatorului fisierul sau directorul care doriti si trageti-l in fereastra lui Tiny Burner sau in fereastra albastra( zona de Drop) care este vizibila oriunde.

După ce aţi adăugat datele necesare, faceţi clic pe icoana Burn de pe interfata principala sau din System Tray.De asemenea, puteţi ascunde zona de Drop, puteti deschide / inchide usita de la CDROM şi de a vedea informaţii despre disc din acelasi meniu din System Tray.

Optiunile avansate pot fi accesate din meniul Tools. In Tab-ul General poti seta Protectie pentru buffer underrun, sa scoata CD/DVD dupa terminarea scrierii si setarea locatiei pentru fisierele tempporare (pe care programul le foloseste pentru procesul de scriere)

In tab-ul View poti seta optiuni de visibilitate ca si pornirea sau oprirea zonei de Drop sau transparenta ei sau culoarea.

In concluzie Tiny Burner este un utilitar alternativ la multe produce cu plata care ofera limitare lascriere pentru diferite tipuri de discuri.

Ruleaza pe Windows XP, Windows Vista and Windows 7.

http://www.addictivetips.com/windows-tips/burn-data-on-all-types-of-optical-media-with-tiny-burner/

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
jpeg mini
Cum sa reduci durata de incarcare a unei imagini JPEG fara sa reduci din dimensiunea sau calitatea ei.

Pentru a determina un site sa se incarce mai repede, prima masura a webmasterilor e de a reduce dimensiunea imaginilor...

Închide