Trending »

Cum sa va stergeti Aplicatii Facebook din contul vostru ?: Tutorial

on December 29 | in Facebook | by | with 2 Comments

Stiati ca Aplicatiile Facebook pot retine informatii despre contul tau nedefinit, decand Facebook a shimbat politica acestora de anul acesta? Inainte aplicatiile Facebook nu aveau permisiunea sa retina datele personale mai mult de 24 de ore.

Advertisment

Aceasta insemna ca aplicatiile trebuiau sa actualizeze datele personale de fiecare data cand era pornita acesta facand-o sa porneasca mai incet.

Schimband aceasta politica Facebook a fost o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Facebook pentru ca puteau lucra mai rapid, dar pentru utilizatorii finali inseamna ca datele lor personale stau cu dezvoltatori aplicatiilor atata vreme cat ei vreu.

Inginerul de securitate Joey Tyson a scris pe blogul lui mai multe metode de spargere si gauri in securitate pentru aceste aplicatii Facebook, aratand ca aceste date sunt  valoroase pentru hackeri.

In acest tutorial o sa va arat cum puteti sa stergeti sau sa revoca-ti accesul la o aplicatii pe care nu o mai folositi din contul vostru de Facebook pentru o securitate a datelor personale  mai buna.

Hai sa vedem cum facem asta.

NOTE: Daca esti logat in  Facebook acum, pute-ti apasa aici si pentru a sari cati-va pasi – Apasati aici, o sa ajunge-ti direct la pagina de aplicatii a contul vostru si sariti direct la punctul 4 de mai jos.

Pasul 1. Ca sa accesezi optiunea  Applications , Apasati pe  “Account”  in partea de sus – dreapta a pagini.

cum stergem Facebook Pasul 2. Click pe  “Edit Your Settings” sub  “Applications and Websites” in partea de jos stanga.

stergere Facebook

Pasul 3. Click pe “Edit Settings” apoi pe optiunea  “Applications you use”

facebook aplicatii Puteti da click si pe “Remove unwanted or spammy applications” .

Pasul 4. O sa apara acum o lista de aplicatii la care au dreptul de acces la profilul vostru. Inainte de ai revoca accesul puteti sa va uitati la fiecare ce drepturi are si ce date acceseaza din profil. Daca va deranjeaaza acest lucru o puteti sterge din acest meniu .

Click pe “Remove Application” din dreptul aplicatiiei pe care o doriti sa o stergeti si confirmati cu butonul  Remove din fereastra pop-up care va apare.

stergere facebook aplicatii Pasul 5. Click pe “Okay” sa confirmati stergere aplicatiei.

Cam asta e, aplicatia a fost stearsa si nu mai are acces la contul vostru.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

2 Responses to Cum sa va stergeti Aplicatii Facebook din contul vostru ?: Tutorial

  1. como eliminar restrijgido de face book

  2. ignacio montaño says:

    eliminar mi cuenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

Suntem si pe Mobil

QR Code - scan to visit our mobile site

This is a 2D-barcode containing the address of our mobile site.If your mobile has a barcode reader, simply snap this bar code with the camera and launch the site.

cazare Romania

Recente

Scroll to top

Switch to our mobile site

Read previous post:
Cum schimbam Windows 7 pe limba romana

Daca vreti sa schimbati Windows 7 pe limba romana trebuie in primul rand sa aveti instalat Windows 7 Ultimate, acesta...

Close