Trending »
office 2010 yellow bar

Cum sa oprim, scoatem bara galbena cu Enable Editing din Word si Excel 2010

on May 24 | in Microsoft Office | by | with No Comments

Poate ati observat cand deschideti un document in Word sau Excel 2010 ca apare o bara galbena, cu un buton pentru Enable editing, care va atentioneaza ca nu este sigur documentul si nu va lasa sa il editati numai daca apasati butonul Enable Editing. Un exemplu este mai jos.

Advertisment

Aceasta caracteristica a lui Word sau Excel 2010 in urma careia apare aceasta bara este pentru a va proteja calculatorul de anumite coduri malitioase care le-ar putea contine documentul pe care il deschideti si este setata implicit de catre Word si respectiv Excel 2010.

Dar cateodata este foarte enervant acest lucru, puteti sa il lasati sa va tot atentioneze dar daca ati ajuns aici o sa va arat cum se poate dezactiva aceasta optiune .

Intrati in File – Info si apasati Protected View Settings

Va apare o fereastra cu setari deselectati toate aceste casute asa cum va arata imaginea de mai jos si inchideti aplicatia Word sau Excel.

Dupa redeschidere de fiecare data cand o sa mai deschideti orice document o sa intre direct in modul de editare  fara sa mai apara bara galbena.

Succes.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

Suntem si pe Mobil

QR Code - scan to visit our mobile site

This is a 2D-barcode containing the address of our mobile site.If your mobile has a barcode reader, simply snap this bar code with the camera and launch the site.

cazare Romania

Recente

Scroll to top

Switch to our mobile site

Read previous post:
images (6)
Dear Esther – o nuvela jucabila

Dear Esther este un mod gratis vechi pentru Half-Life 2 lansat in anul 2008, in care nu faci decat sa...

Close