Trending »

Dezistalati programele din windows usor din meniul Right-Click

on iulie 31 | in windows 7 | by | with No Comments

Daca lucrati cu sistemul de operare Windows cu siguranta aveti instalate o multime de programe. Chiar si la achizitia unui calculator nou o sa aveti o multime de programe preinstalate care nu o sa le folositi niciodata. Sigur ca le puteti dezistala din Control Panel cu utilitarul din Windows Uninstall Programs ca sa le stergeti dar astazi va voi prezenta un program foarte inetesant care dupa instalare va apare in meniul click dreapta si dezistaleaza orice program fara a lasa orice urma cu un singur clic.

Advertisment

Acesta se numeste Meniu Uninstaller si este un utilitar mic ( sub 2 Mb ). Dupa descarcare il instalati, aveti grija sa dezactivati optiunea de a nu istala toolbar-ul Babylon daca doriti acest lucru binenteles.

Odata terminat procesul de instalare faceti click dreapta pe orice pictograma de pe ecran chiar daca acesta este numai un shortcut, veti vedea chiar sub optiunea Open una numita Uninstall, faceti clic pe el pentru a dezistala programul dorit rapid.

Am sa va arat un tutorial in care am sa fac acest lucru pentru a va descurca mai bine. Pictograma aleasa de mine este una aleatoare pe care voi poate nu o aveti.

Click dreapta pe pictogram si apoi Uninstall

Programul va cere sa confirmati daca sunteti sigur ca doriti dezistalarea programului.

Apoi el cauta programul potrivit pentru dezistalare, dupa care selectati si apasati Go

Cu siguranta multi dintre voi o sa il gasiti util acest program. Mai jos aveti linkul de download si asigurativa ca descarcati ultima varianta pentru o mai buna compatibilitate cu sistemul vostru de operare.

Programul este compatibil cu versiunile de Windows Xp, Vista, 7.

Link Download | Menu Uninstaller

 

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Sunteti infectat cu Virtumonde?

Virus-ul VirtuMonde are urmatoarele caracteristici: VirtuMonde este un aplicatie soft care va monitorizeaza browser-ul. Este un program adware care urmareste...

Închide