Acasa / Aplicatii / Cum schimbam orientarea videoclipurilor filmate cu telefonul

Cum schimbam orientarea videoclipurilor filmate cu telefonul

Nu ati pățit ca videoclipul pe care l-ați filmat cu telefonul mobil nu ati tinut cont de orientarea lui si vedeti ca este cu capul in jos. Programul Free Video Flip And Rotate este un program cu care puteti schimba rotatia cu un singur click. Are sapte moduri predefinite de rotatie si de rasturnare a videoclipului : 90 CW (90 grade dreapta), rotatie de 180, rotatatie de 90 CCW (90 grade stanga), rasturnare orizontala, rasturnare verticala.. etc.

Dupa ce il descarcati la instalare are un toolbar care il recomand sa nu il instalati asa ca debifati aceasta optiune

Pentru inceput selectati videoclipul pe care doriti sa-l convertiti din Input File din coltul stanga sus (1.), Free Video Flip And Rotate o sa genereze automat un nume diferit fata de original pentru a evita o eventuala suprascriere a lui, dupa care schimbati orientarea lui cu meniul din partea de jos (2.) . Videoclipul original va apare in partea stanga iar cel final dupa rotire o sa va apara in partea din dreapta, dupa ce ati setat orientarea finala apasati pe Convert (3.) pentru salvarea lui.

In partea de jos mai aveti un buton de optiuni in care puteti alege limba si sa opreasca calculator dupa ce rotirea videoclipului s-a realizat

Link de download : Free Video Flip And Rotate

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Despre Omul cu surubelnita

Vezi si

usb history

Cum sa verificam daca un dispozitiv USB a fost folosit in calculatorul nostru

Daca doriti sa vedeti ce dispozitive USB au fost folosite pe calculatorul vostru sau in …

2 comentarii

  1. Alo, Am descarcat acest program si sa-mi video de tip flip. Dar când am deschis fişierul modificat, nu arata imaginea, este doar audio. Ce fac?

    Deja este necesar,

    Leticia Gomes

  2. Você precisa instalar o codec de vídeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *