Trending »
1787

Cum sa va setati contul de Facebook sa va trimita alerte la conectare : Tutoriale

on februarie 8 | in Facebook | by | with No Comments

Cei care folosesc computerul in public intr-un Internet Cafe sau o retea Wi-Fi pentru a se conecta la contul de pe Facebook ar trebui sa fie atenti la securitatea contului lor.

Advertisment

O situatia ar fi sa fi uitat sa va deconectati de pe contul vostru de Facebook, si o persoana care va folosi calculator dupa voi poate usor sa va intre pe profil si sa va faca modificari pe cont, sau chiar sa va schimbe parola.

Un alt scenariu posibil ar fi sa fiti conectat pe Wi-Fi poate usor sa va ia informatiile de logon pe Facebook ( de exemplu cu add – onul de Firefox Fireship), in acest caz va recomand sa schimbati imediat parola de Facebook.

Deci astea fiin spuse ar trebui sa va verificati acesul la Facebook si sa luati masuri in cazul in care nu v-ati logat voi la cont.

Alertele pe mail in cazul logari pe Facebook se fac foarte usor. Intrati pe contul vostru de Facebook intrati pe Account in coltul dreapta sus apoi pe Account Settings aici apasati pe Show in dreptul Account Security

Bifati Send Me An Email, acum veti primi cate un mailde fiecare data cand va logati voi sau alcineva pe contul de Facebook.

Mail-ul pe care il primiti o sa arate asa

Daca va setati Ip de la servici si de acasa sau de telefon, cand o sa logati pe acele calculatoare nu o sa primiti alerte. Daca vi se pare ceva suspicios puteti accesa link – ul primit si puteti sa schimbati parola.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
office 2010 yellow bar
Cum sa oprim, scoatem bara galbena cu Enable Editing din Word si Excel 2010

Poate ati observat cand deschideti un document in Word sau Excel 2010 ca apare o bara galbena, cu un buton...

Închide