Trending »
1686

Cum sa va faceti backup la mail pe un stick Usb pentru acces Offline

on mai 19 | in Aplicatii | by | with No Comments

Backup-ul la adresa voastra de mail asigura accesul la e-mailuri în modul offline. Acest lucru este oferit si de Gmail folosind o optiune de al lui care o puteti activa acest lucru va face sa sincronizeze toate e-mailurile ca sa le puteti citi offline de pe computer.

Advertisment

Si alti clienti de e-mail cum ar fi Outlook vă permite să descărcaţi toate e-mailurile prin tranfer POP3, conturile de e-mail (Gmail, Hotmail, etc), şi puteţi să le citiţi offline de pe calculatorul voastru.

Problema este ca atat caracteristica offline a lui Gmail cat si a altor clienti de e-mail este că nu există nu au nici o opţiune pentru portabilitate.

Am gasit un utilitar numit MailStore ca ar fi solutia perfecta pentru a citi mailurile offline .Există o versiune portabila de MailStore pentru utilizarea acestuia de pe stick-ul USB. Este gratuit şi puteţi utiliza acest program fara a face nu stiu ce configurari grele.

Cum facem backup pe stick la E-mailuri

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci versiunea portabila a MailStore si sa o extragi într-un foler pe stick-ul USB. Apoi selectaţi contul de e-mail la care doriţi să arhivati e-mailurile. Aveţi posibilitatea de backup pentru mai toate conturile de e-mail cum ar fi Gmail, Hotmail, fişierele Outlook PST, Microsoft Exchange şi orice serviciu de email care acceptă POP3 sau IMAP.

Prima pas este adaugarea contul dvs. de e-mail. Faceţi clic pe fisierul MailStoreHomePortable.Exe din folderul de pe stick-ul USB si faceţi clic pe Archive E-mail .

Asiguraţi-vă că aveti activat IMAP sau POP3 în contul vostru de email sau orice alt serviciu care il utilizaţi. Selectaţi serviciul de email din lista.

Introduceti adresa de e-mail şi parola. Puteţi testa accesul la contul dvs. făcând clic pe butonul Test.

Odată ce sunteţi sigur ca conexiunea este buna, faceţi clic pe Next . Aici puteţi configura opţiunile de backup.In cazul în care contul dvs. de e-mail are un număr mare de emailuri, puteţi alege sa va arhiveze unele foldere care le doriti sau sa săriţi peste e-mailuri care sunt cuprinse intr-un interval de date.

Dupa ce ati terminat faceţi clic pe butonul Finish. Va dura ceva timp in functie cat de mare va este e-mailul.

Asta e tot. Aveţi posibilitatea să copiaţi folderul pe orice stick-ul USB pe care doriţi şi sa aveti acces la e-mail fără a avea nici o problemă.

Acest utilitar nu este un client de e-mail. De aceea nu puteţi trimite sau răspunde orice e-mail cu el.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1212
Colectie de Wallpaper pentru Valentine’s Day 2011 : Desktop Fun

Acum ca se apropie Valentine's Day am cautat pe net pentru voi niste wallpaper cu aceasta tema pentru Desktop -...

Închide