Trending »

Cum sa transformi camera web intr-o camera IP

on decembrie 2 | in Aplicatii | by | with 1 Comment

O camera IP poate sa transmita un stream video printr-o conexiune de retea, putand fi vazuta dintr-o alta locatie chiar si ca un video introdus intr-o pagina de web. Aceste camere Ip deobicei sunt echipamente standalone (pot fi folosite fara interconectarea cu alte aparate) care se conecteaza direct la internet prin router sau wireless prin WiFi, dar prin acest tutorial o sa puteti transforma camera voastra obisnuita intr-una IP.

Advertisment

Download-ati programul WebcamXP (In ciuda numelui merge bine si pe Windows 7) de aici www.webcamxp.com. Odata ce in instalati apasati click dreapta pe fereastra unde scrie no video source conected ca in imaginea de mai jos :

si va alegeti camera web din meniu.

Apoi de pe oricare alt computer din retea, in internet explorer sau orice alt browser de internet tastati adresa ip a calculatorului urmat de :8080 ( de ex. 192.168.1.107:8080) si in browser va porneste streamingul de la camera web. Aceasta metoda merge chiar si pe un Iphone cu Safari.Dar daca vreti un streming de calitate porniti din meniu webcamXP [Windows Media] iar acum pe alt calculator scrieti in browser mms://adresa ip a calculatorului :9001, se dechide media playerul de windows si porneste streming-ul de calitate.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

One Response to Cum sa transformi camera web intr-o camera IP

  1. adi spune:

    da dar daca inchizi calculatorul ? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Cum facem un Scandisk

Dupa ce instalati Windows comanda Scandisk nu apare listata in directorul System tools. Ca sa apelam acesta comanada Scandisk urmati...

Închide