Trending »
delete history

Cum sa stergem history în Internet Explorer, Chrome si Mozilla Firefox : Incepatori

on martie 1 | in windows, windows 7 | by | with No Comments

Daca am cautat ceva personal sau am navigat pe niste pagini pe care nu vrem sa le vada si altii utilizatori, probabil vreti sa va stergeti aceste urme. In acest tutorial am sa va arat cum sa faceti acest lucru în cele mai populare browser-e de internet.

Advertisment

Internet Explorer 9

Pentru cei care folosesc acest browser Internet Explorer 9, apasati click pe butonul settings , dupa care alegti optiunea safety si apasati click pe Delete browsing history. Aveti posibilitatea de a folosi combinatia de taste Ctrl+Shitft+Del.

Debifati toate optiunile cu exceptia History dupa care apasa butonul delete.

 

Dupa cum a-ti putut vedea sunt multe lucruri pe care le puteti sterge din browser, cum ar fi Temporary Internet Files (acele fisiere temporare care va ocupa Mbiti pe HDD). Pentru a sterge si alte lucruri nefolositoare din calculator, bifati casutele si apasati butonul delete.

Google Chrome

Toti cei care folosesc acest browser Googel Chrome, trebuie sa faca urmatorii pasi. Apasati click pe icona cu cheie care se afla in dreapta sus, selectati sectiunea tools dupa care alegeti optiunea Clear browsing data… , o alta varianta este de a apasa combinatia de taste Ctrl+Shift+Del.

Va aparea o noua fereastra in care v-a trebui sa debifati toate optiunile in afara de Clear browsing history si Clear download history, in plus trebuie sa schimbati optiunea “Obliterate the following items from” in beginning of time. Fereastra trebuie sa arata ca cea din imaginea de mai jos, inainte de a apasa click pe butonul clear browsing data button.

Modzilla Firefox

Browser-ul Firefox are o modalitate mult mai usoara de a sterge web history. Apasati pe butonul Firefox, navigati cu mouse-ul pe sectiunea History, dupa care selectati optiunea Clear recent history. O alta varianta este de a apasa combinatia de taste Ctrl+Shift+Del.

In urmatoarea fereastra trebuie sa schimbati optiunea ”Time range to clear” in Everything. Dupa care apasati butonul Details.

Debifati toate campurile cu exceptia Browsing & Download History dupa care apasati butonul Clear Now.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1019
Cum sa opresti yahoo messanger sa porneasca cand pornesti calculatorul : Tutorial

Nu va inerveaza cand porniti calculatorul, daca aveti instalat, Yahoo Messenger porneste automat se logeaza si daca nu ai chef...

Închide