Cum sa sterg contul de Gmail, Yahoo sau Windows Live Hotmail : Tutorial

0
1

Există multe motive pentru care doriţi să vă închideţi contul de e-mail. Aţi creat un cont de e-mail, dar nu sunt satisfăcut de modul în care aceasta este denumit sau serviciul în sine nu este suficient de bun. Sau poate că aţi introdus e-mail pe un site care nu prezintă încredere şi a ajuns să primiti o mare cantitate de e-mailuri spam sau abuzive.

Multe dintre serviciile bine cunoscut de e-mail a vă ofera o opţiune pentru a şterge contul de email. In acest tutorial am  scris despre modul în care va puteţi inchide conturile de Yahoo, Gmail sau Hotmail.

[important color=red title=””] Înainte de a şterge contul dvs., vă rugăm să citiţi instrucţiunile de pe pagina de inchidere a contului cu atenţie, pentru ca informaţii importante despre contul dvs. sunt afisate. Puteţi apoi confirmaţi ştergerea contului.[/important]

Stergere cont Gmail

Google a fost criticat pentru modul în care au manipulat datele confidentiale ale utilizatorilor, astfel încât  au luat destul destule masuri a asigura liniştea sufletească a utilizatorii lor. Unul dintre ele a fost lansarea  setarilor contului vostru de gmail, care vă permite o vizualizare a datelor care sunt stocate de către Google pentru diferite servicii care le utilizaţi.

Pentru acelaşi motiv, de asemenea, Google vă oferă acces facil la ştergerea adresa dvs. de e-mail cu Gmail sau întregul cont Google.

Accesul dvs. Google Opţiunea Contul făcând clic pe “Google Account Settings” Pe colţul din dreapta sus al Google Homepage din mail.

Faceţi clic pe ” Edit “Link-ul de lângă produsele mele pe ecranul Conturi Google.

stergere cont google

Click pe “Remove Gmail permanently”

stergere cont gmail

Dacă  ştergeţi doar adresa dvs. de email Google vă oferă opţiunea de a asocia o altă adresă de e-mail la serviciile dvs. Google. Aceasta este bun, deoarece veţi putea menţine celalte produse Google intacte.

Cum sa stergem contul de Yahoo Mail

Yahoo nu oferă acces direct la opţiunea de stergere cont în cadrul Yahoo Mail. E nevoie sa intri prin Help pentru a ajunge la ecranul de inchidere cont.

Dacă doriţi să ştergeţi adresa dvs. de email Yahoo, puteţi accesa ecranul ştergerea contului aici .

[important color=red title=””]Când închideţi contul dvs., vă pierdeţi accesul la ID-ul dvs. Yahoo!, Yahoo Mail, şi nume de profil. Va şterge datele contului dvs. şi setările în întreaga reţea Yahoo!. Acest lucru înseamnă că veţi pierde toate dvs. de conţinut în: Yahoo Mail, Yahoo Address Book, Yahoo HotJobs, Yahoo! mea, grupuri Yahoo!, Finanţe portofoliu şi orice altă zonă de Yahoo! care pot fi accesate numai cu Yahoo! dvs. ID-ul şi parola.[/important]

Vi se deschide pagina de logare in contul vostru de yahoo, intrati in cont, si va apare un formular in care trebuie sa reconfimati stergerea contului yahoo cu parola voastra.

stergere cont yahooPentru stergere trebuie sa confirmati cu parola contului Yahoo si apasati Yes aşa cum este arătat mai sus.

Cum să ştergeţi contul Windows Live Hotmail:

Pentru a sterge contul de Windows Live Hotmail este la fel de usor  ca in cazul Gmail.

Intraţi în contul dvs. Hotmail. Odată ce sunteţi acolo click pe link-ul “Options”  în colţul din dreapta sus a căsuţei de email şi faceţi clic pe “More Options”  în meniul vertical.

stergere cont hotmail

Faceţi clic pe “view and edit your personal information

stergere cont hotmailPe ecranul următor,in partea de jos apasati pe Close account.

stergere contIntroduceţi parola şi confirmaţi ştergerea contului dvs.  faceti clic pe “Yes”.

[notice type=attention]Din nou va rugam sa cititi cu atentie toate mesale de atentionare si ce servicii stergeti sa nu va pierdeti date importante.[/notice]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here