Trending »
office 2010 yellow bar

Cum sa oprim, scoatem bara galbena cu Enable Editing din Word si Excel 2010

on mai 24 | in Microsoft Office | by | with No Comments

Poate ati observat cand deschideti un document in Word sau Excel 2010 ca apare o bara galbena, cu un buton pentru Enable editing, care va atentioneaza ca nu este sigur documentul si nu va lasa sa il editati numai daca apasati butonul Enable Editing. Un exemplu este mai jos.

Advertisment

Aceasta caracteristica a lui Word sau Excel 2010 in urma careia apare aceasta bara este pentru a va proteja calculatorul de anumite coduri malitioase care le-ar putea contine documentul pe care il deschideti si este setata implicit de catre Word si respectiv Excel 2010.

Dar cateodata este foarte enervant acest lucru, puteti sa il lasati sa va tot atentioneze dar daca ati ajuns aici o sa va arat cum se poate dezactiva aceasta optiune .

Intrati in File – Info si apasati Protected View Settings

Va apare o fereastra cu setari deselectati toate aceste casute asa cum va arata imaginea de mai jos si inchideti aplicatia Word sau Excel.

Dupa redeschidere de fiecare data cand o sa mai deschideti orice document o sa intre direct in modul de editare fara sa mai apara bara galbena.

Succes.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Laboratorul de cerinte sistem – Il poti juca?

Mai jos va pun la dispozitie un site unde puteti alege joculu dorit pentru a verifica daca sistemul dumneavoastra trece de minimul...

Închide