Cum sa faci un avatar cu tine in cativa pasi cu Mypictr

1
3

Daca sunteti un utilizator inrait de retele sociale atunci cu siguranta a trebuit sa introduceti un avatar care sa te reprezinte acesta ar putea fi chiar si o poza cu tine.Dar ca sa facem acest lucru pentru a incadra cat mai bine poza la dimensiunea ceruta pe diferitele retele sociale va trebuie niste cunostinte temeinice de prelucrarea imaginilor. O sa va arat cum va puteti face viata mai usoara si sa va faceti un avatar simplu si usor pentru orice retea sociala doriti.

In acest tutorial o sa va arat cum va puteti face un avatar in cativa pasi simpli folosind un utilitar online care va face acest lucru simplu, el se numeste Mypictr.

Intrati pe pagina mypictr.com si apasati pe Alegeti Fisierul de unde puteti alege poza de pe calculatorul vostru, dupa ce ati ales poza apasati pe Upload.

Acesta va deschide poza voastra pentru prelucrare, alegem reteaua sociala unde dorim sa ajunga acest avatar din partea dreapta din meniul drop-down.

avatar twiter si alte retele sociale

Acesta selecteza automat dimensiune pentru reteaua sociala aleasa. Alegeti pozitia cea mai buna, puteti face zoom pentru o incadrare cat mai buna din partea stanga.

avatar tweeter

Dupa ce ati terminat apasati pe butonul PictrIt din partea sus dreapta, va apare o fereastra de unde puteti salva pe calculator poza la dimensiunea si formatul pe care l-ati prelucrat sau o puteti trimite pe o adresa de mail.

Succes.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here