Cum sa descarcam toate videoclipurile unui user sau canal de pe Youtube


Daca va plac videoclipurile incarcate de un utilizator  sau urmariti un canal de pe Youtube si doriti sa le mai revedeti, in cazul in care cei de la Youtube sau utilizatorul le sterge am sa va prezint un program care poate sa salveze pe calculatorul vostru toate videoclipurile postate de un utilizator sau de pe un canal de Youtube. Mai mult acest program poate sa le salveze in ce rezolutie doriti normala, 720p sau 1080p High Definition pana la Ultra HD 4K .

Programul se numeste Direct YouTube Downloader, el va poate salva videoclipurile in format WebM, MP4, FLV si 3GP iar daca salvati numai audio in format AAC. Adresa URL este inserata automat din clipboard daca ati copiat-o din browser.

Programul mai are o functie care verifica daca videoclipul exista deja descarcat pe calculatorul vostru acesta nu il va mai descarca inca odata.

Limbile suportate sunt : English, Türkçe, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Filipino, Finnish, French, Georgian, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Korean, Macedonian, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Ukrainian, Vietnamese.

Descarcati programul de la linkul postat la sfarsitul articolului.

1. Introduceti numele canalului sau a utilizatorului de la care doriti sa descarcati videoclipurile

2. Da-ti click pe Load

Dupa incarcarea listei de videoclipuri da-ti click pe Download

Din meniul Settings puteti alege locul in care o sa descarce videoclipurile, limba programului.

Direct YouTube Downloader ruleaza pe ambele versiuni de  Windows XP 32-bit si 64-bit , Widows Vista, Windows 7 si Windows 8.

Link : Download Direct YouTube Downloader

Previous Cum sa vedeti parolele pe care le-ati salvat in Firefox
Next Wallpaper cu paduri

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *