Trending »
603

Cum sa descarcam toate videoclipurile unui user sau canal de pe Youtube

on iunie 27 | in Aplicatii | by | with No Comments

Daca va plac videoclipurile incarcate de un utilizator sau urmariti un canal de pe Youtube si doriti sa le mai revedeti, in cazul in care cei de la Youtube sau utilizatorul le sterge am sa va prezint un program care poate sa salveze pe calculatorul vostru toate videoclipurile postate de un utilizator sau de pe un canal de Youtube. Mai mult acest program poate sa le salveze in ce rezolutie doriti normala, 720p sau 1080p High Definition pana la Ultra HD 4K .

Advertisment

Programul se numeste Direct YouTube Downloader, el va poate salva videoclipurile in format WebM, MP4, FLV si 3GP iar daca salvati numai audio in format AAC. Adresa URL este inserata automat din clipboard daca ati copiat-o din browser.

Programul mai are o functie care verifica daca videoclipul exista deja descarcat pe calculatorul vostru acesta nu il va mai descarca inca odata.

Limbile suportate sunt : English, Türkçe, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Filipino, Finnish, French, Georgian, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Korean, Macedonian, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Ukrainian, Vietnamese.

Descarcati programul de la linkul postat la sfarsitul articolului.

1. Introduceti numele canalului sau a utilizatorului de la care doriti sa descarcati videoclipurile

2. Da-ti click pe Load

Dupa incarcarea listei de videoclipuri da-ti click pe Download

Din meniul Settings puteti alege locul in care o sa descarce videoclipurile, limba programului.

Direct YouTube Downloader ruleaza pe ambele versiuni de Windows XP 32-bit si 64-bit , Widows Vista, Windows 7 si Windows 8.

Link : Download Direct YouTube Downloader

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Adauga Take Ownership in meniul de click dreapta

Preluarea dreptului de proprietate asupra fisierelor din windows asupra fisierelor sau directorului Windows 7 nu este un lucru usor nici...

Închide