Cum sa deblocati fisiere PDF cu parola fara a instala nici un program


Navigand pe net precis  ati descarcat sau primit de la prieteni fisiere PDF care aveau tot felul de limitari cu parola (la listare, copiere de text), poate ca daca ati cautat pe net ati gasit la unele si parola de deblocarea daca ati avut noroc.

Am sa va prezint niste pagini Web 2.0 care deblocheaza orice PDF care are parola, aceste pagini sunt foarte utile, mai avem cateva pagini prezentate pe 1001tutoriale.ro, pentru ca nu necesita instalarea unui program pe calculatorul vostru acest lucru se intampla online fara a va solicitata resursele carculatorului sau necesitatea de a avea acces ca administrator pe calculator.

Crack my PDF

deblocare pdf

Este prima aplicatie online care face acest lucru, intrati pe pagina lor si apasati butonul Alegeti Fisierul si incarcati fisierul PDF care este protejat de parola. Utilitarul lor lucreaza cu decriptare standard a parolelor si chiar si cu cele criptate cu criptare pe 40-bit RC4 , decriptare 128-bit RC4  si decriptare de 128-bit AES .

FreeMyPDF

Este un alt utilitar online care ridica tot felul de restrictionari de pe fisierele PDF, cu ii spune si numele gratis.Are o singura limitare la marimea fisierului PDF care este de 150 Mb. Click pe Alege Fisierul si dupa care Do It.

 

 

 

 

Previous Cum sa vedeti pe Facebook toate like-uri date
Next Cum sa vedeti parolele pe care le-ati salvat in Firefox

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *