Trending »
web

Cum sa deblocati fisiere PDF cu parola fara a instala nici un program

on mai 5 | in ETC, Pagini utile | by | with No Comments

Navigand pe net precis ati descarcat sau primit de la prieteni fisiere PDF care aveau tot felul de limitari cu parola (la listare, copiere de text), poate ca daca ati cautat pe net ati gasit la unele si parola de deblocarea daca ati avut noroc.

Advertisment

Am sa va prezint niste pagini Web 2.0 care deblocheaza orice PDF care are parola, aceste pagini sunt foarte utile, mai avem cateva pagini prezentate pe 1001tutoriale.ro, pentru ca nu necesita instalarea unui program pe calculatorul vostru acest lucru se intampla online fara a va solicitata resursele carculatorului sau necesitatea de a avea acces ca administrator pe calculator.

Crack my PDF

deblocare pdf

Este prima aplicatie online care face acest lucru, intrati pe pagina lor si apasati butonul Alegeti Fisierul si incarcati fisierul PDF care este protejat de parola. Utilitarul lor lucreaza cu decriptare standard a parolelor si chiar si cu cele criptate cu criptare pe 40-bit RC4 , decriptare 128-bit RC4 si decriptare de 128-bit AES .

FreeMyPDF

Este un alt utilitar online care ridica tot felul de restrictionari de pe fisierele PDF, cu ii spune si numele gratis.Are o singura limitare la marimea fisierului PDF care este de 150 Mb. Click pe Alege Fisierul si dupa care Do It.

 

 

 

 

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1686
Cum sa va faceti backup la mail pe un stick Usb pentru acces Offline

Backup-ul la adresa voastra de mail asigura accesul la e-mailuri în modul offline. Acest lucru este oferit si de Gmail...

Închide