Cum sa activam DirectX 11 in World of Warcraft: Cataclysm


Odata cu lansarea expansiunii noi a jocului World of Warcraft intitulat Cataclysm, Blizzard a facut unele update-uri in ceea ce priveste grafica jocului si anume, unele implementari DX11 pentru cei care detin o placa cu suport DX11 desigur. Singura problema ca este doar in faza experimentala, dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de imbunatatirile aduse care is mai bune dar si mai frumoase in acelasi timp.

Acest update nu numa ca adauga mai multi shaderi imbunatatiti in special la lava si apa din joc, dar ofera si asa zise  efecte sun shafts(niste raze solare) care vizibil imbunatateste per total redarea grafica in joc. Modificarile aduse se aplica la toata zona Azeroth ceea ce inseamna ca atat Cataclysm cat si zonele clasice. Apa are acum un nivel mai ridicat de realism si cu o dinamica imbunatatita care reda un efect de stralucire, texturile din imprejurimi  au devenit si ele reflectate dar si atunci cand un caracter trece pe langa apa.

Ca sa putem activa modul DX11, trebuie doar sa facem in felul urmator:

Optiunea 1: Putem activa rendarea DirectX 11 prin editarea shortcut-ului WoW (care arata cam asa “C:\…\World of Warcraft\Launcher.exe”) La sfarsit adaugati simplu parametru “-d3d11” (atentie fara ghinimele) si ar trebui sa arete acum asa  “C:\…\World of Warcraft\Launcher.exe” -d3d11

Optiunea 2: Prin modificarea sau editarea fisierului in notepad a lui “Config.wtf” din directoriul “\World of Warcraft\WTF” prin simpla adaugare liniei SET gxApi “d3d11” (cu ghinimele de aceasta data).Aceasta modificare personal o consider cea mai buna si cea mai accesibila de facut.

Daca v-ati plictisit de acest mod de redare DirectX 11, trebuie doar sa stergeti de la optiunea aleasa de dumnevoastra modificarea facuta.Enjoy

Previous Cum sa facem un shortcut pentru Oprire / Pornire Firewall din Windows 7
Next Gaikai Open Beta - Inscrie-te pentru beta

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *