Trending »
1704

Cum protejam un fisier in Word si Excel 2010, parolam un fisier xlsx : Tutorial Office

on februarie 2 | in Microsoft Office | by | with 1 Comment

De multe ori dorim sa ne protejam documentele de ochi celor curiosi sau numai sa protejam documente de la scrierea accidentala sau voita in el. In continuare o sa va arat cu sa protejati un document de Word sau Excel in mai multe feluri de protectii.

Advertisment

Pentru a face aceste protectii apasati pe File intr-un document deschis (cel pe care vreti sa-l protejati) apoi pe Info si in dreapta pe Protect Document.

Va apar mai multe optiuni care o sa vi le prezint in continuare

Mark as Final – face ca documentul sa fie Read Only adica nu se mai poate scrie in el, va ajuta sa preveniti pe alti sa poata sa il modifice.

Encrypt with Password – puteti pune parola pe fisier, va apare o casuta de dialog in care va cere sa introduceti parola.

Restrict Editing – de aici puteti controla ce modificari pot face utilzatori pe document.

Restrict Permission by People – aceasta restrictie este patentat de microsoft pentru a restrictiona accesul anumitor persoane sau raspandirea lui pe internet sau pe mail a documentului, pentru a putea folosi aceasta functie trebuie sa instalati programul de la microsoft (Information Rights Management in the 2007 Microsoft Office system) si sa aveti un Windows Live ID.

Add a Digital Signature – adauga o semnatura vizibila sau invizibila.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

One Response to Cum protejam un fisier in Word si Excel 2010, parolam un fisier xlsx : Tutorial Office

  1. veverita spune:

    Salut bun articolul dar ce facem daca il incarca pe un sait de dexriptat . nu are nici o valoare parolareaa vezi articolul http://www.1001tutoriale.ro/microsoft-office/3-moduri-despre-cum-sa-stergem-parola-dintr-un-fisier-excel_1438. CARE ar fi solutia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
jpeg mini
Cum sa reduci durata de incarcare a unei imagini JPEG fara sa reduci din dimensiunea sau calitatea ei.

Pentru a determina un site sa se incarce mai repede, prima masura a webmasterilor e de a reduce dimensiunea imaginilor...

Închide