Trending »

Cum folosim aplicatia Super Video Converter?

on ianuarie 11 | in Telefoane | by | with 5 Comments

Super Video Converter este o aplicatie gratis si cel mai des folosita in ziua de azi. Suporta formate video multiple (chiar si cele nepopulare) si este foarte flexibil in cea ce priveste conversia. Puteti sa faceti conversie aproape oricarui format video, si chiar o corversie la un alt format cu diferit factor de aspect.

Advertisment

Aceasta aplicatie poate fi folosite si pentru multe tipuri de telefoane cum ar fi:

Nokia: E75, N90, N63, N66, N97, N97 Mini, 5800, E71, E61, E61i, 5530 XpressMusic

Samsung: Omnia

Sony Ericsson: G705, P1i

La mijlocul acestui articol ve-ti gasi lista cu aceste modele de telefoane, impreuna cu gidul de conversie a filmelor.

Download-ul si instalarea aplicatiei Super Video Converter

Puteti sa faceti download la ultima versiune a aplicatiei de pe site-ul oficial eRightSof. Cu toatea acestea este foarte greu sa gasiti link-ul care duce catre download, de aceea m-am gandit sa va simplific munca prin urmatoarele link-uri de mai jos prin care puteti face download la Super Video Converter. Am inclus in lista si versiunea anterioara a aplicatiei, deoarece unii dintre noi au pierdut mult timp la conversie folosind ultima versiune.

Ultima versiune:

Super Video Converter (build 37 – Jan 2. 2010)

Versiunea anterioara:

Super Video Converter (build 36 – June 10, 2009)

Super Video Converter (build 35 – Jan 5, 2009)

Super Video Converter (build 33 – Sep 2, 2008)

Apliactia Super Video Converter isi face automatic upgrade.

Nota: Va sugerez sa dezinstalati orice versiune anterioara a aplicatiei Super Video Converter inainte de a instala ultima versiune.

Folosirea aplicatiei Super Video Converter

Ghidul de mai jos se refera la ultima versiune a aplicatiei Super Video Converter. Versiunea anterioare poate sa fie un pic diferita de aceasta dar structura este aceasi.

1. Porniti aplicatia Super Video Converter

Odata ce a-ti instalat cu succes aplicatia, apasati dublu click pe icoana de shortcut de pe desktop, dupa care va v-a aparea urmatoarea imagine:

desktop, conversion wide, conversion non wide

Daca nu va apare imaginea de mai sus atunci cand deschideti aplicatia Super Video Converter, uitativa daca este bifata optiunea din coltul din stanga dupa cum apare si in imaginea de mai jos:

desktop, conversion wide, conversion non wide

2. Selectati filmul la care doriti sa-i faceti conversia

La aparitia imaginii de mai jos, trageti filmul la care doriti sa faceti conversia acolo unde scrie “DROP A VALID MULTIMEDIA FILE HERE”.

desktop, conversion wide, conversion non wide

Odata ce a-ti realizat cerinta de mai sus, ar trebui sa va apara filmul in lista. Dupa care bifati casuta care se afla in dreptul filmului ca in imaginea de mai jos:

desktop, conversion wide, conversion non wide

3. Indicatii pentru setarii a conversiei

Aici ve-ti introduce setarile conversiei pentru gadget-ul dv. (mobil, video player, etc.) Mai jos se afla o lista cu ghidurile de converisie video, pe care l-am facut folosind Super Video Converter

Coversia filmelor si a videoclipurilor pentru Nokia E75

Coversia filmelor si a videoclipurilor pentru Nokia N97 si N97 Mini

Coversia filmelor si a videoclipurilor pentru Nokia5530 XpressMusic

4. Conversia/Codificarea filmelor tale

Apasati Encode(Active Files) pentru codificare, si asteptati ca fisierul dv. sa fie codificat. Cu cat filmul este de lunga durata, cu atat procesul de codificare v-a fi mai lung.

5. Encode /Convert your Video or Movie

Click Encode (Active Files) which is located at the bottom, and just wait for your file to be encoded. The longer the video or the movie is, the longer the encoding process.

desktop, conversion wide, conversion non wide

Nota: Daca aveti ultima versiune a aplicatiei Super Video Converter, ar trebuie sa salveze conversia filmului in directorul sursa al programului. Cu toate acestea, daca folositi versiunea Super Video Converter build 35 sau mai inferioara, trebuie sa setati directorul unde doriti sa va salveze conversia filmului. Puteti face acest lucru apasand tastele Ctrl+T sau apasand click dreapta in program dupa care selectati Output File Management. Locatia default unde sunt salvate fisierele este : “C:\Program Files\eRightSoft\Super\OutPut”

Deasemenea atunci cand aplicatia executa o conversie, ne este aratat pe o bara procesul conversiei.

desktop, conversion wide, conversion non wide

Cateodata bara care ne arata progresul ajunge la capat dupa care se reseteaza si o ia de la capat (acest lucru il ve-ti observa la fisierele foarte mari). S-ar putea crede ca conversia a luat sfarsit, dar in realitate nu e asa. Lasati aplicatia de conversie sa ia sfarsit.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

5 Responses to Cum folosim aplicatia Super Video Converter?

 1. [...] Video Converter, pentru a converti filme si videoclipuri, va sugerez sa cititi inainte articolul Cum folosim aplicatia Super Video Converter. Link-ul de download pentru Super Video Converter il puteti gasi [...]

 2. [...] Video Converter, pentru a converti filme si videoclipuri, va sugerez sa cititi inainte articolul Cum folosim aplicatia Super Video Converter. Link-ul de download pentru Super Video Converter il puteti gasi [...]

 3. [...] Video Converter, pentru a converti filme si videoclipuri, va sugerez sa cititi inainte articolul Cum folosim aplicatia Super Video Converter. Link-ul de download pentru Super Video Converter il puteti gasi [...]

 4. [...] Video Converter, pentru a converti filme si videoclipuri, va sugerez sa cititi inainte articolul Cum folosim aplicatia Super Video Converter. Link-ul de download pentru Super Video Converter il puteti gasi [...]

 5. Carnotaurus spune:

  Bună ziua, Am o întrebare Super Video Converter par să aibă o creştere a volumului audio, Ze?

  De exemplu pentru clarificare: Am o sursa de film AVI cu pista audio., dar este prea linistit.
  Deci, am nevoie nu numai de a converti format video pentru. Mp4, dar, de asemenea, creşterea volumului, jelikož pe N97 100% este aproape neauzit. Multumesc pentru sfaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
Cum sa va logati la mai multe conturi de mail simultan cu Internet explorer 8 :Tutorial

Toti avem mai multe conturi de mail pe acelasi server de ex. yahoo ca sa ne logam simultan la el...

Închide