Trending »
download

Cum facem ca Modern Warfare 3 sa arete mai bine fara upscaling-ul de la console

on ianuarie 9 | in Games | by | with No Comments

Cu toate ca a aparut de ceva vreme Modern Warfare 3 si foloseste acelasi motor grafic ca si seriile anterioare CoD, ultimul are cateva imbunatatiri grafice minore dar vizibile si totul mergand la 60 fps chiar si pe configuratiile mai slabe. Pana la ultimul joc din seria Modern Warfare optiuniile grafice pe PC au fost destul de detaliate iar jocul in sine bine optimizat.

Advertisment

Acum insa jocul a fost mai consolizat si se poate observa acest lucru de la optiunea grafica “EXTRA” care inainte era cea mai inalta optiune grafica, dar de-acum nu mai este asa deoarece pe “Extra” arata mai mult “incetosat” si de aceea trebuie neaparat sa setati optiunea “Native” pentru cea mai buna calitate a imaginii doar pentru PC. Pe “Extra”, Modern Warfare 3 scaleaza o rezolutie mica a imagini (probabil 1024×600 pixeli, pentru ca asta e rezolutia redata pe console) in loc sa redea rezolutia maxima de 1920×1080 pixeli.Mai jos avem o comparatie intre “Extra” si “Native”.

De aceea va rog pentru a il vedea cat mai bine pe Capitanul Price in actiune si exploziile create de voi cat mai colorate selectati in meniul setarilor grafice valoarea “Native”.

Have fun ending WW3-MW3

 

EXTRA

NATIVE

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
office 2010 yellow bar
Cum sa oprim, scoatem bara galbena cu Enable Editing din Word si Excel 2010

Poate ati observat cand deschideti un document in Word sau Excel 2010 ca apare o bara galbena, cu un buton...

Închide