Command&Conquer Classics – Descarca-le gratuit!

0
1

Zilele trecute ne-am amintit de clasicele jocuri GTA de dinaintea puternicei ere 3D. Acum sa ne amintim de vechea serie strategica, Command&Conquer. Daca va era dor de clasicele jocuri RTS cu care ai crescut si doresti o reamintire si  fie ca ti-ai pierdut vechile CD-uri sau fie ca iti doresti acel fun copilaresc pe care il aveai, EA a sarbatorit aniversarea C&C cu 3 jocuri distribuite gratuit pentru fanii old-school si nu numai.

Cu siguranta va aminti si de primul joc RED ALERT din seria Command & Conquer,cea mai jucata franciza,care incepea prin construirea rapida a doua  “harvestere” ca sa fiti inaintea inamicului pentru a putea avansa direct la War Factory si de acolo la  inceperea construirii tancurilor fiindca stiati ca din moment in altul “calculatorul” va veni la atac si mandria strategica era maxima cand iesea pe “teava” primul tanc Mammoth urmat de satisfactia distrugerii tancurilor inamice. Urmatorul pas ducea la nerabdarea de a lansa atacul nuclear asupra cladirilor de energie ale inamicului. Aaa, ce vremuri… demult apuse. Mai jos aveti linkurile de descarcare a primul joc Red Alert 95, Atentie! Aveti nevoie de amandoua parti pentru a putea rula jocul.

Download Command & Conquer Red Alert #1
Download Command & Conquer Red Alert #2

Pentru a sarbatorii franciza C&C, EA a dat acceptul distribuirii gratuit si primului joc Command & Conquer Gold, care este compatibil cu Windows XP, teoretic ar trebui sa fie compatibil si cu Windows 7. Aceasta versiune de joc este inclusa si in pachetul de colectie Command & Conquer: The First Decade. Mai jos aveti linkul catre descarcarea jocului in format ISO.

Download Command & Conquer Gold

In Command & Conquer: Tiberian Sun, actiunea se desfasoara in secolul 21 intr-o lume devastata de aparitia acestui Tiberium, Tiberian Sun te pune pe scaunul generalului fortelor GDI  intr-o batalie continuua impotriva factiunii Brotherhood of Nod pentru controlul planetei. Este o poveste epica ce se desfasoara incet pe masura ce progresezi, iar tu jucatorul vei afla motivele aparitiei asa numitei resurse Tiberium si ce s-a intamplat cu conducatorul notorios al factiunii NOD, Kane, care se credea a fi mort din primul C&C Gold.

Download Command & Conquer: Tiberian Sun

Have fun! Because you worth it! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here