Acasa / windows / Procese windows / Ce este jusched.exe si de ce este pornit : Procese Windows

Ce este jusched.exe si de ce este pornit : Procese Windows

Te-ai uitat vreodata in Task Manager si te-ai mirat ce cauta procesul jusched.exe acolo si daca il pot opri, atunci ai ajuns unde trebuie.Acest proces jusched.exe este Update-ul de la Java care este un proces care numai ocupa memorie degeaba numai ca sa faca update la Java odata pe luna.

Exista un scheduled tasks incorporat in Windows care face acest lucru automat la pornirea lui .. acest Java update nu este asa critical daca este programat sa porneasca numai odata pe luna, deci nu uinteleg de ce acest proces imi ocupa memoria deci trebuie sa dispara.Am sa va arat in acest tutorial cum.

ce este acest jusched.exe

Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti Control Panel daca aveti instalat Windows Xp si apasati dublu click pe icoana Java sau in Vista Additional Options, si apoi pe Java.

Dupa ce vi s-a deschis fereastra Java Control Panel, selectati Tab-ul update, si deselectati “Check for Updates Automatically”

O sa primiti un mesaj de atentionare ca daca cineva gaseste o gaura in sistemul de securitate al Java o sa dureze pana la o luna pana o sa fii protejat de ea:\

Apasati Never Check.

Dupa ce ati apasat o sa va apara un mesaj daca folositi Windows Vista Apasati works correctly.

Asta e. Succes.

Comments

comments

Despre Omul cu surubelnita

Vezi si

Hiberfil.sys : Ce este ? Ce pot face cu el ? Pot sa-l sterg

A-ti fazut cand a-ti incercat sa faceti curat pe hard disk, este un fisier imens …

2 comentarii

  1. am si eu acel „jusched.exe”. Am XP dar in Control Panel nu am nici o icoana Java ce sa fac ajutatima si pe mn pls ma puteti gasi pe z3Ro_cOoL93@yahoo.fr va multumesc!!!

  2. Cauta pe calculator cu find un fisier cu numele jucheck.exe il pornesti si in dreapta jos o sa apara icoana de Java update de culoare oranj apesi click dreapta si alegi Proprieties si urmaresti pasi de mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *