Trending »
Related »
batman-arkham-city

Batman: Arkham City – Mai multe FPS-uri cu PhysX activat

on ianuarie 10 | in Games | by | with No Comments

Pe paginile de net circula un articol in care ne arata cum ne putem imbunatati FPS-ul din jocul Batman: Arkham City cu PhysX activat , aparut anul trecut, care este continuarea celui mai de succes joc din anul 2009 si anume Batman: Arkham Asylum, considerat de multi cel mai bun joc Batman. Ei bine, acum a fost detronat de catre Batman: AC fiind laudat de la povestea captivanta si antrenanta cu dezvaluiri socanta,la gameplay-ul superb fiind bine integrat, pana la grafica revizuita cu ajutorul lui Unreal Engine 3.5 si nu in ultimul rand sunetul,unde voice acting-ul este asigurat de iubitul Kevin Conroy (Batman), Mark Hamill (Joker), Tara Strong (Harley Quinn), Nolan North(The Penguin/Black Mask) si o gramada de actori cunoscuti inca din benzile desenate.

Advertisment

Cand a aparut Batman: AC , nu s-a prezentat atat de bine pe modul DirectX11, multi jucatori se plangeau de scaderile de FPS mari din timpul jocului cat si o instabilitate masiva cand acest rula pe DX11 cu PhysX activat. Nu dupa mult timp a aparut un patch ce a rezolvat putin din probleme pe care le avea pe DX11+PhysX dar inca multi jucatori se plangeau de scaderile de fps-uri care erau aleatorii chiar si pe sistem puternice.

Si sa revin la articolul de care va ziceam unde cu ajutorul unui fisier din Mafia 2, ne marim FPS-urile din Batman: Arkham Cit cu GPU PhysX effects activat. Tot ce trebuie sa facem este sa inlocuim APEX.dll cu acelasi APEX.dll din Mafia 2(pentru ca si el avea efecte GPU PhysX). Inlocuiti fisierul original APEX_Clothing_x86.dll din Batman: AC, cu fisierul redenumit APEX Clothing.dll din Mafia 2 pentru ca amandoua fisiere foloseste modulul de simulare a hainelor, dar au versiuni diferite. Modulul din Batman are versiunea Apex 1.1 iar cel din Mafia 2 are Apex 1.0.

Mai jos avem un mic test in care arata diferenta de FPS-uri in joc cu fisierul original si cel modificat rulat la cea mai inalta optiune grafica pe modul DX9 . Se vede un boost puternic tinand cont ca jucam cu PhysX-ul activat, probabil pentru cei care nu au un calculator mai puternic vor putea activa efectele PhysX pentru o placere mai mare.Acest mod de fisier Apex il testati pe propria raspundere deoarece inlocuim un fisier mai vechi decat fisierul original la care a fost codat care poate duce la instabilitatea jocului. Totusi un fapt interesat e faptul ca daca selectam “Hardware Accelerated PhysX” pe “Normal” (lasand simularea hainelor oprita dar celelalte efecte PhysX pornite)avem aproape aceleasi valori si fara sa modificam vre-un fisier .dll

Daca va vine sa credeti sau nu, inca nici nu am apucat sa joc acest joc, fiindca am ramas blocat la superbul The Elder Scrolls: Skyrim.


Batman: AC .dll
Mafia II .dll
PhysX High min: 26 fpsmax: 94 fpsaverage: 52 fps min: 33 fpsmax: 117 fpsavarage: 74 fps
PhysX Normal min: 33 fpsmax:117 fpsaverage: 71 fps min: 40 fpsmax: 119 fpsaverage: 74 fps

 

 

 

 

 

 

 

sursa: http://physxinfo.com

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
1193
Cum stergem documentele recente din meniul de start in Windows XP : Tutorial

Daca vreti sa nu vada cineva care sunt ultimele documente deschise de tine in Windows Xp poti sa le stergi...

Închide