Trending »
1350

Astazi sa lansat Google Chrome 10

on martie 9 | in ETC | by | with No Comments

Google a lansat noul browser Chrome 10, care zic ei ca va fi cu 66% mai rapid decât versiunea anterioara.

Advertisment

Google spune că rapiditatea nu înseamnă doar viteza de navigare, ci şi o interfaţă simplificată. Din acest motiv, Chrome va importa foarte rapid bookmarkurile (semnele de carte) din browserul precedent şi îi va permite utilizatorului să aleagă încă de la început ce motor de căutare va folosi (Google, Yahoo, Bing).

De asemenea, pentru a modifica setările browserului nu va mai fi nevoie să cauţi butonul de “Settings”, ci pur şi simplu vei intra pe o adresă web.

Vezi cum poţi schimba setările în noul Chrome.


Mai mult noul browser este capabil sa sincronizeze mai multe calculatoare, pentru ca utilizatorii să-şi poată păstra parolele pe fiecare dintre acestea. Tot el poate sa sincronizeze si semnele de carte, preferinţele şi temele de Google Chrome.Acest lucru se face prin cererea unei parole la pornirea lui Chrome .

Tot pentru o mai bună protecţie, fiecare din site-urile pe care utilizatorii navighează în noul Chrome functioneaza in mod independent una fata de cealalta , astfel încât browserul nu se va închide cu totul dacă unul dintre site-uri se blochează. De asemenea, noua metodă de navigare îi protejează pe utilizatori în momentul în care intră pe un site infectat, pentru că nu permite răspândirea viruşilor pe alte pagini sau, mai departe, în calculator.

Vedeti cum functioneaza aceasta metoda numita SANDBOX


Descarcati aici noul browser google Chrome 10.

Advertisment

Comments

comments

Pin It

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Wallpaper

Ce ruleaza in Windows

Remove virus

Cerinte sistem

ETC

Comentarii Recente

Cautare

cazare Romania

Recente

Scroll to top
Citește articolul precedent:
winter wallpaper
Colectie de Wallpaper iarna pentru Windows 7

Daca a-ti cautat pe internet niste wallpaper de iarna care sa va lumineze desktopul atunci trebuie sa va uitati neaparat...

Închide